Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den.Úplně to nechápu.Už proto, že řada restaurací nabízí skutečně pěkná Valentýnská meníčka. A že Valentýn, nebo Svatomartinská husa jsou dobré marketingové tahy posledních let na přilákání hostů? Co je na tom špatného?Otevřete si hospodu sám, když je to tak snadný zdroj sypajících se zlaťáků...Budete se divit.

1 0
možnosti

I Vám děkuji za Váš komentář. Vím, že celá řada restaurací nabízí velmi kvalitní meníčka a to nejen o Valentýnu. Na tom opravdu není nic špatného. Všem takovým držím palce, ať se jim daří a ať prosperují. O těch ovšem můj článek nebyl.

Když dva dělají totéž, není to vždy totéž. V pohostinství to platí dvojnásob. Takže uznání všem, co se skutečně snaží a hanba těm, kteří na zákaznících při podobných svátcích pouze oškubávají zákazníky bez toho, že by jim (kromě již zmíněných cizokrajných názvů v menu a chabých dekorací) nabídli nějakou přidanou hodnotu či nezapomenutelný zážitek.

A ne, děkuji, hospodu si otvírat nebudu :-). Že si umím uvařit oběd ze mně ještě nedělá hospodského ani kuchaře. Stejně, jako si nebudu sám operovat slepé střevo, i když mám doma zrcadlo, lampu i nože.:-)

Ať se Vám daří! R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 340x
Webdesigner a otec na plný úvazek